Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 15 січня 2016 р.

Продовження канікул!!!
У Вінниці канікули в школах продовжили до 22 січня.
Відповідне рішення 15 січня прийнято комісією Вінницької міської ради.
В мерії представники Держсанепідемслужби та департаменту охорони здоров'я Вінницької міської ради прозвітували про стан захворюваності на грип та ГРВІ.
За словами посадовців, Вінниці на 23% епідеморіг нижчий, але у зв'язку з важким перебігом хвороб та задля запобігання поширення захворюваності, прийнято рішення продовжити канікули в загальноосвітніх школах міста до 22 січня 2016 року.
Директор департаменту освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк звернувся до учнів з проханням самостійно займатись на час вимушених канікул.
«Звертаюся до наших дітей, як зараз знаходяться вдома. При можливості зв'язку з Інтернетом сайті фізико-математичної гімназії є розділи, які цікаві для дітей. За їх допомогою можна готуватись до ЗНО. Враховуючи те, що ЗНО у нас поєднане з державною підсумковою атестацією, діти будуть самостійно проходити тестування і в кінці цього тестування, після 45 хвилин результат незалежно від вчителя на скільки вони готові. Ще є розділ «Готуємось до уроків». Там діти можуть пройти матеріал, який їх цікавить, який був вже пройдений в 1 семестрі і який планується провести в 2 семестрі. Таким чином, діти зможуть ознайомитися з навчальним матеріалом», - зазначив В. Буняк.
ВИННИЦА.info

Немає коментарів:

Дописати коментар